Mon-hold

Mon-holdet er for børn i alderen 5 - 8 år. De træner under det system der hedder “Mon”.
Mon bæltet er et hvidt bælte, med en gennemgåend farvet streg, på langs af bæltet. Det første Mon bælte er hvidt med en gennemgående gul streg, herefter følger: orange, grønt, blå, rød, rød med en sort snip og til sidst sort Mon bælte.

Et sort mon-bælte kan konverteres til et helfarvet gult bælte (9. Gup), når de som 9 årig rykker op på junior holdet (9 - 12 år). Når barnet flytter til juniorholdet skiftes der til helfarvede bælter, som kaldes Gup grader.

Til Mon-træninger lægges der vægt på at børnene udvikler sig motorisk og bliver introduceret til respekten og disciplinen bag Taekwon-do. Dette foregår hovedsageligt gennem leg og specifike Taekwon-do øvelser .

Børnene får gennem træningen styrket deres fysiske kontrol, hvad angår smidighed, styrke og hurtighed. De får styrket deres selvtillid og koncentrationsevnen. 

Påklædningen er joggingbukser og T-shirt, indtil de har fået deres egen dobok (Taekwon-do dragt). Vi træner uden sko og strømper. Som forælder er man velkommen til at overvære træningen. 

Se træningstider